Kako deluje?

Unijahub investment opportunities
Predstavljamo

UnijaHUB

UnijaHUB je digitalno poslovno središče, kjer informacij nikoli ne boste zamudili. Z enostavno registracijo in video verifikacijo vstopite v svet poslovnih izzivov in priložnosti. Preko platforme UnijaHUB boste svoje podjetje lahko predstavili širokemu krogu potencialnih investitorjev v mednarodnem okolju, postopek pa je preprost, učinkovit in pregleden. Avtomatska povezava platforme s sistemom Bisnode omogoča hitro izdelavo finančnih poročil, izkušeni svetovalci UnijaHUB pa vam pomagajo s pripravo sodobne prodajne dokumentacije.

UnijaHUB je hkrati tudi središče investicijskih priložnosti, kjer boste lahko kot investitor izbirali med neštetimi poslovnimi priložnostmi doma in v regiji.

Proces

Za prodajalce

...
Proces

Za prodajalce

...

Mednarodna prisotnost

UnijaHUB združuje investitorje in podjetja v celotni srednje in vzhodno evropski regiji. Dobro povezana mreža poslovnih enot Unije na trgih nekdanje Jugoslavije, naše dolgoletne izkušnje in temeljito poznavanje aktualne lokalne zakonodaje zagotavljajo zanesljivo, varno in učinkovito okolje. Poslovno povezovanje v regiji še nikoli ni bilo lažje. Naša mednarodna prisotnost povečuje vaš poslovni doseg.

Prisotni smo v Sloveniji, Bosnia and Herzegovina, Hrvaški, Češki, Nemčiji, Avstriji, Poljski, Slovaški, Makedoniji, Montenegro, Srbiji, Romuniji, Ukrajini in Madžarskem.

Začnite zdaj!

Registrirajte se brezplačno