UnijaHub screenshot pregled podjetja

UnijaHub.
Zanesljiv partner pri postopku nakupa.

Na UnijaHub najdete predstavitve podjetij, ki iščejo potencialne investitorje v celotni regiji. Nakup uredite enostavno, hitro in transparentno.

Registrirajte se brezplačno Kontakt

Prednosti za kupce
na platformi UnijaHub.

Brezplačen vpogled v predstavitve podjetij na UnijaHub.

Na UnijaHub se brezplačno registrirate kot potencialen kupec, s tem pa vam omogočimo ogled objav podjetij, ki so na voljo za prodajo.

Predstavitve podjetij iz celotne regije.

Na UnijaHub najdete podjetja za prodajo iz celotne regije. Tako lahko izbirate med številnimi poslovnimi priložnostmi doma in v regiji.

Zanesljiv partner pri postopku nakupa.

UnijaHub platforma vas vodi skozi proces nakupa po najpomembnejših korakih. Ta proces so razvili strokovnjaki z mednarodnimi referencami na podlagi večletnih izkušenj s področja prodaje in nakupa podjetij.

Enostaven proces nakupa podjetja.

Na UnijaHUB se brezplačno registrirate in sledite postopku nakupa. Vedno so vam na voljo tudi svetovalci preko telefona, video klica ali elektronske pošte.

Ureditev vse potrebne dokumentacije.

UnijaHub vam s pomočjo naših svetovalcev preda v pregled in podpis vso pogodbeno dokumentacijo za uspešen nakup izbranega podjetja.

Zagotavljanje zadovoljstva pri nakupu podjetja.

Na UnijaHub vam pomagamo olajšati proces nakupa podjetja, obenem pa vam zagotavljamo zadovoljstvo z vašo novo investicijo.

Proces nakupa podjetja na digitalnem središču UnijaHub

Časovnica nakupa podjetja

Želite vpogled v objave podjetij, ki so naprodaj?

Preverite sedaj!