Kdo smo?

Digitalno središče za nakup in prodajo podjetij

UnijaHUB deluje pod okriljem mednarodno priznane blagovne znamke Unija Smart Accounting, ki med drugim nudi tudi široko paleto svetovalnih storitev. Prizadevamo si zagotavljati storitve najvišjih kakovosti, predvsem pa strokovno pomagati našim strankam pri doseganju dolgotrajnih uspehov in poslovnega zadovoljstva. Kot Unijin zunanji svetovalec težimo k zanesljivosti pri pomoči in posredovanju informacij, pri čemer se opiramo na strokovna znanja in dolgoletne izkušnje v domačem in mednarodnem okolju.

Svojim strankam z aktivno prisotnostjo v mednarodnem prostoru v 6 državah (v Sloveniji, Srbiji, Hrvaški, Črni gori, Severni Makedoniji in Bosni in Hercegovini) omogočamo, da imajo vse informacije za celotno regijo, v kateri delujemo, na enem mestu. Strankam pa nudimo pomoč tudi pri poslovanju v drugih evropskih državah.

Ne dvomimo, da so naše stranke pripravljene na vse izzive, ki jih prinaša dinamična narava poslovnega sveta, vedno pa je dobro imeti partnerja, ki ti pri teh izzivih lahko priskoči na pomoč. In zato smo tukaj mi.

Mednarodna prisotnost

UnijaHUB združuje investitorje in podjetja iz celotne regije osrednje in vzhodne Evrope. Dobro povezana mreža poslovnih enot Unije na trgih Balkana, naše dolgoletne izkušnje in temeljito poznavanje aktualne lokalne zakonodaje zagotavljajo zanesljivo, varno in učinkovito okolje. Poslovno povezovanje v regiji še nikoli ni bilo lažje. Naša mednarodna prisotnost povečuje vaš poslovni doseg.

Države, kjer smo prisotni, so: Slovenija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Črna Gora in Srbija.