Kdo smo?

Digitalno središče za nakup in prodajo podjetij

UnijaHUB operates under the patronage of the internationally recognized Unija brand, which offers a wide range of consulting services. We strive to provide the highest quality services and professional assistance in achieving long-term success and customer satisfaction. As a consulting adviser, we are a reliable source of help and information, relying on our expertise and years of experience both domestically and internationally.

Svojim strankam z aktivno prisotnostjo v mednarodnem prostoru v kar v 14 državah (v Sloveniji, Avstriji, Srbiji, Hrvaški, Črni gori, Severni Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Poljski, Slovaški, Češki, Nemčiji, na Madžarskem, v Ukrajini in Romuniji), omogočamo, da imajo vse informacije za vse regije, na katerih delujejo, na enem mestu. Pomoč strankam pa nudimo tudi pri poslovanju v drugih evropskih državah.

Ne dvomimo, da so naše stranke pripravljene na vse izzive, ki jih prinaša dinamična narava poslovnega sveta, vedno pa je dobro imeti partnerja, ki ti pri teh izzivih lahko priskoči na pomoč. In zato smo tukaj mi.

Mednarodna prisotnost

UnijaHUB združuje investitorje in podjetja iz celotne regije osrednje in vzhodne Evrope. Dobro povezana mreža poslovnih enot Unije na trgih Balkana, naše dolgoletne izkušnje in temeljito poznavanje aktualne lokalne zakonodaje zagotavljajo zanesljivo, varno in učinkovito okolje. Poslovno povezovanje v regiji še nikoli ni bilo lažje. Naša mednarodna prisotnost povečuje vaš poslovni doseg. Države, kjer smo prisotni so: Slovenija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Češka, Nemčija, Avstrija, Poljska, Slovaška, Severna Makedonija, Črna Gora, Srbija, Romunija, Ukrajina in Madžarska.

Prisotni smo v Sloveniji, Bosna in Hercegovina, Hrvaški, Češki, Nemčiji, Avstriji, Poljski, Slovaški, Makedoniji, Črna gora, Srbiji, Romuniji, Ukrajini in Madžarskem.