Kdo smo?

...
...

UnijaHUB deluje pod okriljem mednarodno priznane blagovne znamke Unija, ki nudi široko paleto svetovalnih storitev. Prizadevamo si zagotavljati storitve najvišje kakovosti in strokovno pomagati pri doseganju dolgotrajnih uspehov in zadovoljstva naših strank. Kot zunanji svetovalec smo jim zanesljiv vir pomoči in informacij, pri čemer se opiramo na strokovna znanja in dolgoletne izkušnje v domačem in mednarodnem okolju.

Svojim strankam z aktivno prisotnostjo v mednarodnem prostoru, in sicer kar v 14 državah (v Sloveniji, Avstriji, Srbiji, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Poljski, Slovaški, Češki, Nemčiji, na Madžarskem, v Ukrajini in Romuniji), omogočamo, da imajo vse informacije za vse regije, na katerih delujejo, na enem mestu. Pomoč strankam pa nudimo tudi pri poslovanju v drugih evropskih državah.

Ne dvomimo, da so naše stranke pripravljene na vse izzive, ki jih prinaša dinamična narava poslovnega sveta.

Mednarodna prisotnost

UnijaHUB združuje investitorje in podjetja v celotni srednje in vzhodno evropski regiji. Dobro povezana mreža poslovnih enot Unije na trgih nekdanje Jugoslavije, naše dolgoletne izkušnje in temeljito poznavanje aktualne lokalne zakonodaje zagotavljajo zanesljivo, varno in učinkovito okolje. Poslovno povezovanje v regiji še nikoli ni bilo lažje. Naša mednarodna prisotnost povečuje vaš poslovni doseg.

Prisotni smo v Sloveniji, Bosnia and Herzegovina, Hrvaški, Češki, Nemčiji, Avstriji, Poljski, Slovaški, Makedoniji, Montenegro, Srbiji, Romuniji, Ukrajini in Madžarskem.