UnijaHub screenshot pregled podjetja

Sedaj je čas, da začnete uživati sadove svojega dela. Čas za prodajo podjetja?

Na UnijaHub vam pomagamo olajšati prodajo vašega podjetja. Enostavno, hitro in transparentno.
Od odločitve do zaključka transakcije.

Registrirajte se brezplačno Kontakt

Prednosti za prodajalce
na platformi UnijaHub.

Brezplačna objava in diskretnost pri prodaji.

Na UnijaHub se brezplačno registrirate in objavite prodajo vašega podjetja. Potencialnim investitorjem bodo na vpogled le določeni podatki, ki zagotavljajo diskretnost, vse do podpisa NDA pogodbe s strani potencialnega investitorja.

Zanesljiv partner pri nakupu podjetja.

UnijaHub platforma vas vodi skozi proces prodaje po najpomenbješih korakih, ki so ga razvili strokovnjaki na podlagi večletnih izkušenj in mednarodnih referenc na področju prodaje in nakupu podjetij.

Potencialni investitorji iz celotne regije.

Na UnijaHub so vključeni potencialni investitorji iz vseh države bivše Jugoslavije, kar vam omogoča, da dosežete več potencialnih kupcev in investitorjev in imate s tem boljše izhodišče v fazi pogajanj.

Enostaven proces prodaje podjetja.

Na UnijaHub se brezplačno registrirate in sledite postopku prodaje. Vedno so vam na voljo tudi svetovalci preko telefona, video klica ali elektronske pošte.

Ureditev vse potrebne dokumentacije.

UnijaHub vam omogoča, da z vnosom podatkov pri registraciji že uredite vse predstavitvene dokumentacije za prodajo podjetja. Naši svetovalci pa vam pripravijo tudi vso pogodbeno dokumentacijo in uredijo pravne zadeve za uspešno prodajo vašega podjetja.

Zagotavljanje zadovoljstva pri prodaji podjetja.

Na UnijaHub vam pomagamo, da boste s prodajo podjetja začeli uživati sadove svojega dela. Želimo vam prihraniti skrbi in olajšati prodajo podjetja. Vašemu podjetju pa omogočiti novo življenje z novim investitorjem.

Proces prodaje podjetja na digitalnem središču UnijaHub

The sale proccess